Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal?

In zijn boek, The Bullet Journal: Creating Your Path to Success, stelt David Bach dat hij het tijdschrift heeft gemaakt nadat hij twee jaar werkloos was geweest. Op dit moment wist hij niet waar hij heen wilde in zijn nieuwe carrière. Na jarenlang van de ene baan naar de andere te hebben gestuiterd, realiseerde hij zich dat zijn aantekeningen zich overal opstapelden, maar er was geen bestelling. Hij had ook geen idee hoe hij zijn ideeën zou vinden als hij ze nodig had. Zo begon hij zijn dagboek te gebruiken als een manier om alles vast te leggen, op te schrijven en uiteindelijk op te slaan wat hij niet langer had gebruikt.

In zijn woorden is een Bullet Journal bedoeld om u te helpen uw leven te organiseren, het verleden bij te houden, plannen voor de toekomst te maken en taken te prioriteren bullet journal ringband. Het is een geweldig systeem dat bijhoudt wat je nog moet gooien of al het andere dat je kunt bedenken dat op je pad kan komen. Het kan bijvoorbeeld uw dagelijkse logboek, notitieboekje, ideeënvanger, taakbeheerder of meer zijn! Ik gebruik het om mijn gezinsfinanciën bij te houden, speciale bezittingen zoals kunstwerken, sentimentele souvenirs, souvenirs enz. Ik gebruik het zelfs om mijn doelen op te schrijven, zodat ik niet constant denk "wat als ik dit of dat niet doe . "

Ik verzamel bijvoorbeeld graag alle vintage tijdschriften die ik kan vinden, en ik kan ze in een notitieboekje laten bewaren zodat ik er altijd aan herinnerd word. Ik houd mijn logboek altijd bij me, zodat ik kan zien welke collecties ik bezit en aan welke ik moet werken. Het is verbazingwekkend hoe snel alles wat je eens wist of waar je om gaf nu triviaal kan lijken, vooral als je je de redenen niet herinnert om ze te houden. Dus beloof jezelf om regelmatig een dagboek te schrijven, zodat je de informatie-overload die het moderne leven met zich meebrengt, kunt bijhouden. Het is een geweldige manier om herinneringen te bewaren.

Klik hier: Mylovelynotebook.nl