Tips voor het kopen van een wastafelkraan

Tips voor het kopen van een wastafelkraan

wastafel kraan

Een bezoek de site is een spoelbak-kraancombinatie. Dit soort kranen biedt een combinatie van enkele en dubbele gaten, en de watertoevoerschakelaar wordt meestal boven de kraan geplaatst. Ze laten een hoge waterstroom toe en zijn gemakkelijk te gebruiken, en draaien zelden naar links of rechts. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen. Hier zijn enkele van de belangrijkste soorten wastafelkranen. Als u op zoek bent naar een van deze kranen, bent u hier aan het goede adres.

AXOR One is een eigentijdse wastafelkraan met een vormentaal die is afgeleid van de holistische architectuur. Het slanke silhouet van de kraan en het vlakke oppervlak vormen samen een sierlijk taps toelopende uitloop. De Select-technologie maakt interactie met de kraan eenvoudig en nauwkeurig. Het is ook waterbesparend. De uitloop van de kraan is verstelbaar en kan worden gedraaid voor een optimale sproeidekking. Het is perfect voor gebruik in een douche of bad.

Een ander type wastafelkraan is de P-Trap. Deze tweedelige leiding verbindt de kraan met de watertoevoerleidingen in de spoelbak. Zijn bocht voorkomt dat rioolgassen binnendringen. Oudere P-trap-systemen kunnen op hun plaats worden gelijmd. Met een schoonmaakbeurt op de bodem van de gootsteen kunt u vuil verwijderen en klompen ontstoppen. Er is ook een drukknop beschikbaar. Dit type kraan kan worden gebruikt in badkamers en keukens.

Voordat u een nieuwe wastafelkraan koopt, is het belangrijk om de soorten materialen die op de markt verkrijgbaar zijn te begrijpen. Je kunt kiezen uit verchroomd, nikkel, goud en geborsteld staal. Metaal is duurzaam, terwijl glazen kranen er modern uitzien. Ze zijn echter gevoeliger voor beschadiging dan metalen. Houd bij het kiezen van een nieuwe wastafelkraan rekening met uw budget en uw behoeften. Het is een geweldige manier om het uiterlijk van uw badkamer bij te werken.

Zoek meer informatie op: https://sanitairkiezer.nl/