filofax

Filofax Notebook Revolution – Functies, voor- en nadelen

Filofax, het merk waarvan u wellicht meer bekend bent als u ooit een Palm of BlackBerry heeft gehad, is een revolutionaire methode om aantekeningen te maken en deze bij de hand te houden. In navolging van duurdere laptopsystemen zoals Levenger Circa, gebruiken de Filofax-notebooks hard-wire pagina’s die opnieuw kunnen worden gerangschikt in een beschermende, metalen map met vinylbekleding. Het 100Gsm-papier is identiek aan Rhodia en wordt geleverd in een lijn, lijn, blanco of puntraster. Je vindt verschillende modellen binnen de Filofax-lijnen, elk met een andere kijk op de notebooks en hun functionaliteit.

Als u erover denkt om een van de producten van Filofax aan te schaffen, moet u eerst weten hoe ze werken. Met een simpele druk op de knop hebt u direct toegang tot uw aantekeningen en kunt u binnen de kortste keren beginnen met het maken van aantekeningen. Net als bij het maken van traditionele notities, kunt u een letter of notitie typen, een afbeelding toevoegen of zelfs een liedje aan uw bericht toevoegen. Omdat alles is ondergebracht in een beschermhoes, met veilige klittenbandsluitingen, is het hele proces eenvoudig en efficiënt.

Hoewel het waar is dat Filofax niet voor iedereen ideaal is, zijn er bepaalde groepen mensen die het een handig accessoire zullen vinden. Zakenmensen die een plek nodig hebben om informatie op te slaan terwijl ze onderweg zijn, individuen die een gemakkelijke manier nodig hebben om extra pennen of papier mee te nemen, en studenten die een handige plek nodig hebben om hun aantekeningen allemaal op één plek te bewaren, maar met een georganiseerde uitstraling, Filofax is perfect voor degenen die een notebookrevolutie nodig hebben. De eerste stap die u moet nemen, is beslissen hoe u het wilt gebruiken. Als u meerdere aantekeningen moet maken, wilt u misschien een groter model, zoals de Filofax Pro.

Een grotere versie van de Filofax Pro heeft een ingebouwd zakje met dubbele stiksels aan elke kant. Als je meerdere vellen papier wilt ordenen, dan wil je een model met meer dan één zak, vooral als je de neiging hebt om veel te schrijven! De meeste modellen worden ook geleverd met twee pagina’s met ritssluiting, wat het gemakkelijker maakt om informatie op één pagina te plaatsen en deze om te draaien als je iets anders moet opzoeken. Je kunt ook kiezen voor een kleinere versie van de Filofax die is voorzien van een pennen- of potloodlade.

Als je eenmaal hebt besloten over de grootte van de Notebook Revolution die je nodig hebt, moet je beslissen welke specifieke functies je wilt hebben. Filofax wordt geleverd met twee pennen: een om te schrijven en een om te beoordelen wat je hebt geschreven. Je hebt ook de keuze tussen een papierstijl: vulpen of zwarte pen.

Omdat dit een elektronisch product is, heeft het batterijen nodig die bij de aankoopprijs van de Notebook Revolution zijn inbegrepen. Het notitieblok dat bij het product wordt geleverd, werkt ook met de computer waarop u het gebruikt, dus als u geen notebook heeft, kunt u ook hetzelfde pad gebruiken. Mogelijk kunt u ook andere soorten accu’s en laders vinden, dus zorg ervoor dat u de specificaties van uw specifieke model controleert wanneer u er een gaat kopen. Zoals u kunt zien, maakt Filofax het gemakkelijk om uw kantoor overal mee naartoe te nemen, of u nu thuis of op het werk bent.

Meer informatie https://www.mylovelynotebook.nl