Een huis verkopen – Hoe kies je een makelaar?

Een huis verkopen – Hoe kies je een makelaar?

Makelaar

Het is nooit te vroeg om na te denken over de verkoop van onroerend goed in de lente. Hoewel januari een langzame maand op de vastgoedmarkt is, is er geen beter moment om uw huis klaar te maken dan nu. Hoewel de overgrote meerderheid van de verkopers hun verkoop aan een traditionele makelaar toevertrouwt, kan het kiezen van de verkeerde u wekenlang uitstellen. Om het verkoopproces van uw woning stressvrij te maken, volgen hier een paar tips. Lees verder om erachter te komen op welke tips u moet letten bij het kiezen van uw makelaar.

Het proces van het verkopen van uw eerste huis is zowel emotioneel als financieel uitdagend nuttige info. U zult waarschijnlijk een vreemdeling naar uw eigendom laten kijken, rondneuzen en u hun eerlijke mening geven over de staat ervan. Het kan zijn dat u uiteindelijk minder krijgt dan u werkelijk waard bent. Een goede makelaar heeft een aantal tips en trucs die u zullen helpen om de hoogst mogelijke prijs voor uw huis te krijgen. De volgende tips helpen je om je eerste huis te verkopen en valkuilen te vermijden.

Kies een multibureau. Terwijl een enkele agent misschien goedkoper is, zorgt een multi-bureau ervoor dat u met meerdere agenten werkt. Het nadeel van een eenmanszaak is dat u meerdere commissies kunt betalen als een andere makelaar uw eigendom verkoopt. Het is ook mogelijk om jezelf vast te zetten in een agent voor de duur van je contract. Kies dus verstandig! Het is niet nodig om meer te betalen dan nodig is.

Meer info over dit artikel: https://www.beumer.nl/