Een huis kopen en een huis verkopen – Tips om uw huis een maximale aantrekkingskracht te geven

Makelaar

Een huis kopen en een huis verkopen – Tips om uw huis een maximale aantrekkingskracht te geven

De makelaar is uw beste advocaat en zal u het beste advies en begeleiding geven bij het verkopen van uw huis. Als de vastgoedmarkt hot is, bieden kopers ruim boven de vraagprijs en kunnen ze zelfs meerdere biedingen uitbrengen. In een trage markt kunnen kopers echter minder bieden dan de vraagprijs en moet u mogelijk onderhandelen. Hier zijn enkele tips om uw huis een maximale aantrekkingskracht te geven. Bedenk eerst hoe vergelijkbare huizen in uw omgeving recentelijk zijn verkocht.

Het internet heeft het zoeken naar makelaars in onroerend goed gemakkelijk gemaakt Hoekstra en van Eck . Zoek online naar het profiel van een makelaar om hun verkoopgeschiedenis, hun professionele benamingen en hun marketingmethoden te bekijken. Bekijk ook hun professionele foto's. Een makelaar die in het bezit is van alle aanduidingen is een enorm pluspunt. Dit geeft aan dat ze de tijd hebben genomen om opgeleid te worden in hun niche. Daarnaast kan een makelaar u helpen om een betere deal te sluiten dan een makelaar die niet in het bezit is van dergelijke aanduidingen.

De volgende stap in het proces is het laten taxeren van de woning. Als de woning zonder testament wordt verkocht, wordt een makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen. De getaxeerde waarde van het onroerend goed moet hoger zijn dan de aankoopprijs, anders kan de koper moeite hebben om financiering rond te krijgen. Als het onder de prijs daalt, moet mogelijk opnieuw worden onderhandeld over de voorwaarden van de verkoop. Een andere stap bij het verkopen van een huis is het afsluiten van een eigendomsverzekering.

Meer weten? Klik dan hier: https://hoekstraenvaneck.nl/