Een Diamond Painting-foto gebruiken om een creatief aangepast schilderij te maken

Diamant schilderij foto

Een Diamond Painting-foto gebruiken om een creatief aangepast schilderij te maken

De beste plaats om uw aangepaste diamantschilderij te beginnen, is door naar het kleurenschema van uw originele foto te kijken. De kleuren in de originele foto kunnen te licht of te donker zijn en dit heeft invloed op het uiteindelijke kunstwerk. Gebruik gratis fotobewerkingssoftware of een betaald programma om ervoor te zorgen dat de witbalans klopt. U wilt dat de diamanten zo dicht mogelijk bij de werkelijke kleur komen. Kies vervolgens het formaat van het canvas.

Om het formaat te kiezen, moet u ervoor zorgen dat de afbeelding van hoge kwaliteit is foto schattig. Om te controleren op pixelvorming en wazige gebieden, zoomt u in op uw computerscherm tot 100 procent. Hoe meer pixels je hebt, hoe beter je afbeelding zal zijn. Onthoud dat elke pixel een stuk diamanthars vertegenwoordigt. Dus hoe hoger de resolutie, hoe beter. Door een geschikte maat te kiezen, zorgt u ervoor dat het schilderij er mooi uitziet en zijn vorm behoudt.

Het formaat van je diamond painting foto is ook belangrijk. Je hebt een groter canvas nodig als je mensen in het stuk wilt opnemen. Als u echter een ervaren diamantschilder bent, geeft u misschien niet om de gaten in de voltooide kunst, zolang u maar een afbeelding van hoge kwaliteit gebruikt. Bovendien wil je dat het beeld zo scherp mogelijk is. Om de meest levendige kleuren in je diamond painting te krijgen, moet je een afbeelding met een hoge resolutie kiezen.

Klik hier voor meer informatie: https://www.mythofasia.nl/