litecoin

De belangrijkste voordelen van het gebruik van Litecoin als een addendum bij uw blockchain-oplossingen

Litecoin Bestaat uit verschillende verschillende cryptografische technologieën die zijn ontworpen om de veiligheid en privacy van transacties die via het Litecoin-netwerk worden uitgevoerd, te vergroten en te diversifiëren.

Aangezien Litecoin een relatief nieuwe cryptografische technologie is, zijn veel van zijn algoritmen relatief ongetest en in het begin onbekend bij veel professionals in het veld. Een van de belangrijkste redenen dat Litecoin niet zo bekend is, is dat het Litecoin Consensus Protocol (LCP), dat verantwoordelijk is voor de veilige transactie van Litecoin, vertraging heeft opgelopen bij de lancering en nog in ontwikkeling is. Dit protocol is essentieel voor de gezondheid en groei van Litecoin op de lange termijn. Met een hoge mate van beveiliging op basis van sterke versleutelingsalgoritmen, biedt Litecoin een uitstekend niveau van fungibiliteit.

Een ander voordeel van Litecoin is het gebrek aan blockchain-problemen. In tegenstelling tot andere cryptomunten zoals Namecoin en Counterparty, gebruikt Litecoin een eenvoudig proof-of-work-systeem, het Litecoin Consensus Protocol (LCCP). In tegenstelling tot de meeste andere cryptosystemen beperkt LTCP echter niet het aantal blokken dat tijdens een bloksessie wordt geproduceerd. In plaats daarvan bepaalt elk knooppunt op het Litecoin-netwerk de geldigheid van het huidige blok met behulp van een proof-of-work-systeem genaamd Litecoin Proof-of-staking (LPC). Deze methode, die gebruikmaakt van een proof-of-stake-systeem, is momenteel het enige cryptosysteem dat een passief inkomen kan genereren uit actieve knooppunten die het grootboek continu controleren op proof-of-stake-signalen.

Hoewel Litecoin veel overeenkomsten vertoont met veel andere valuta’s, zoals eUSD en EUR / GBP, verschilt het van de meeste van hen, voornamelijk in zijn marketingstrategie en ontwikkeling. Litecoin is een nieuwer project en veel mensen die zich sinds de conceptie bij Litecoin hebben aangesloten, hebben geen tijd gehad om vertrouwd te raken met de andere valuta’s die qua functie en ontwerp vergelijkbaar zijn. Hierdoor voelen veel mensen zich aangetrokken tot de lage toetredingsdrempel van Litecoin en de marketingvoordelen ervan. Er moet echter ook aan worden herinnerd dat Litecoin in vergelijking met andere valuta’s een grote aantrekkingskracht heeft op het feit dat het de fundamentele protocollen van andere cryptosystemen mist, zoals de peer-to-peer-kredietmethoden die worden gebruikt in het geval van eUSD en de bankmethoden die in de zaak worden gebruikt. van GBP.

In tegenstelling tot andere valuta’s, gebruikt Litecoin geen basiskoers voor het berekenen van wisselkoersen. In plaats daarvan gebruikt het een “Ticker” of “Ripple Currency Unit” (TCU) die is gekoppeld aan één Amerikaanse dollar. Hierdoor heeft Litecoin een veel minder gestandaardiseerd platform dan veel andere valuta’s. Dit betekent dat, hoewel er mogelijk een wisselkoers is tussen twee valuta’s, verschillende verkopers mogelijk hun eigen verschillende koersen willen bieden, waardoor verwarring bij kopers ontstaat.

Desondanks zijn er enkele unieke voordelen verbonden aan Litecoin, waardoor het een duidelijk voordeel heeft ten opzichte van andere vergelijkbare platforms. Het eerste voordeel betreft de snelheid van transacties; terwijl de meeste andere platforms een paar uur nodig hebben voor blokkeerbevestiging, is het Litecoin-netwerk in staat om dit binnen een paar minuten te doen. Dit geeft kopers snellere toegang tot hun geld, wat vaak kan betekenen dat ze hun tokens sneller kunnen ontvangen dan verwacht, waardoor hun kansen op grotere aankopen worden vergroot.

Een ander duidelijk voordeel van Litecoin is echter dat het de mogelijkheid biedt om zijn cryptografisch grootboek te integreren in e-commerceoplossingen. Zoals eerder kort werd uitgelegd, biedt Litecoins peer-to-peer-karakter een voordeel ten opzichte van andere concurrerende cryptosystemen, omdat het veel minder vatbaar is voor externe invloeden. Daarom kunnen eigenaren van e-commerce hun klanten een reeks aantrekkelijke functies bieden, waaronder geavanceerde winkelwagentjesoftware en de mogelijkheid om transacties uit te voeren met behulp van slimme contracten, die beide worden verbeterd door het gebruik van Litecoin als een extra transactionele valuta. Door Litecoin te combineren met de veilige en efficiënte blockchains van eCommerce-oplossingen, stellen bedrijven zichzelf open voor nieuwe inkomstenstromen en beschermen ze zichzelf ook tegen de dreiging van cyberdieven en hackers.

Litecoin (LTC) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester 

klik hier Bitcoinmeester